Brand: APO? Troopers
Product Code: ANI0383NIS122014
Availability: 89
Price: RM3.90 RM5.90
Ex GST: RM3.90

Qty:

 

Versi Eksklusif Sera

"... Sebenarnya aku masih lagi sayangkan dengan si Sera ni untuk aku 'matikan' dia macam tu saja. Tapi pasal memang aku dah 'matikan' dia pun, jadi untuk aku 'hidupkan' balik Sera tanpa melawan hukum alam, maka aku kembalikan Sera dalam bentuk loose dengan tajuk; "ONCE THERE WAS A GIRL NAMED SERA" yang berlatarkan masa di mana Sera belum kahwin pun lagi, malah sebelum dia tahu JD suka dekat dia. Masa dia tengah angau ladi dengan mamat Jet tu, dan yang lagi penting adalah sebelum dia mati..."

-Kartunis OREN-

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: