Brand: APO? Troopers
Product Code: ANI0388NIS032015
Availability: 95
Price: RM3.90 RM5.90
Ex GST: RM3.90

Qty:

 

"Versi Sendaloka Sagu Special"

"... KALAU tak dipecahkan ruyung mana kan dapat sagunya...", begitulah pepatah orang tua dulu-dulu yang mengingatkan kita untuk berusaha bersungguh-sungguh jika menginginkan sesuatu. Eh? Apa kena mengena pepatah tu dengan Cover Story kali ni? Entahlah. Tapi nak temubual Kartunis Sagu pun payah macam nak pecahkan ruyung juga. Korang baca jelah kat bawah tu...

"...Idea terlahirnya Guru Yayah ini ialah sewatktu saya sedang menonton filem Pendekar Bujang Lapok. Segalanya dari situ dan saya cuba terapkan ke dalam cara saya yang tersendiri..."

-Kartunis SAGU-

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: