Brand: APO? Troopers
Product Code: ASE0396BPS062015
Availability: 20
Price: RM5.00 RM7.90
Ex GST: RM5.00

Qty:

 

BUMPER PUASA VERSI GRAFFITI

Artis Graffiti KATUN!

"SPESELNYA isu kali ini, APO? buat julung kalinya menjenguk ke dalam 'scene' graffiti dekat Malaysia ini. Ha, jangan tak caya! Yang paling best kitorang berjaya mendapatkan salah seorang 'main player' dalam scene yang tengah naik dekat Malaysia hari ni dan antara yang terbaik, Katun (jangan tertukar dengan karikaturis kitorang, Katon Aqhari, dua-dua power.. Tapi dalam lapangan seni yang berbeza.) Tak nak buang masa, jom kenali siapa dia Katun..."

"...GRAFFITI ni seronok sebab kita dapat buat dengan hasil yang besar di tempat umum. Kepuasan dia dari penat dengan panas matahari semua berbaloi bila dah siap. Graffiti ni takde limit, kita boleh 'explore' macam teknik 'style' kita sebagai graffiti artist untuk mudah dikenali..." -KATUN-

 

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad           Good

Enter the code in the box below: